Verkoop:

Er is heel wat op de markt. Van compacte en behendige tot krachtige en professionele machines, voor elk wat wils. Zit je met vragen of ben je op zoek naar de geknipte machine? Kom dan vrijblijvend langs of contacteer ons. 

Wij monteren niet alleen de machines, we maken ze gebruiksklaar! En dat doen we zorgvuldig tot in de kleinste details, zodat je met een gerust hart met een machine op vol vermogen kan werken. 

Herstelling:

Zit je met een machine die in panne staat? Contacteer ons of breng deze binnen, dan doen we het nodige. Kan je de machine niet vervoeren, dan komen wij die ophalen.

Onderdelen:

Wij hebben van onze merken heel wat onderdelen op vooraad liggen. Ook voor machines die niet bij ons zijn aangekocht of die niet tot onze merken behoren, proberen wij zo vlug mogelijk het nodige onderdeel te verkrijgen.

Tip: schrijf het serienummer en/of type van jouw machine op voor je langskomt.

Slijpdienst:

Bosmaaiers, kettingzagen, gazonmaaiers, veescheermachines, hakselaars, kantensnijders, haagscharen, snoeischaren, ... 1 ding hebben ze allemaal gemeen: ze hebben een scherpe snede nodig om goed te kunnen werken! Onze werkplaats is uitgerust om eerder genoemde machines en werktuigen te slijpen.

Indien je deze zelf wil slijpen, dan staan wij je bij met raad en daad. Verschillende hulpstukken en accesoires zijn voorradig in de toonzaal!

Onderhoud:

Regelmatig onderhoud en winteronderhoud van een tuinmachine is van groot belang. Machines gaan hierdoor veel langer mee en zullen bij gebruik een beter resultaat geven.Tevens zal je in het voorjaar of tijdens het seizoen niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Breng je machine dus tijdig binnen, dan zorgen wij voor het onderhoud!

Indien je niet beschikt over de tijd en/of het nodige vervoersmiddel voor je machine, dan komen wij deze ophalen.